Aparitii Simona Halep, Simona Halep 2015

Simona Halep la turneul de la Birmingham.

Simona Halep la turneul de la Birmingham

  • Simona va participa la turneul de la Birmingham

Pe scurt

Simona Halep si-a confirmat prezenta, in premiera, la turneul de tenis de la Birmingham, unde le va avea ca principale contracandidate pe Anna Ivanovic si Victoria Azarenka.

5

In perioada 15-21 iunie se va desfasura turneul de tenis de la Birmingham, turneu la care Simona si-a confirmat prezenta, in premiera pentru acest turneu. Organizatorii sunt incantati de participarea romancei, acestia, afirmand ca este cea mai buna aditie a acestui turneu, in ultimii ani.

Simona a declarat, pe pagina oficiala a turneului de la Birmingham, ca este incantata ca poate participa, in premiera la acest turneu si spera ca va fi sustinuta de spectatori.

Turneul de la Birmingham este considerat ca fiind ultima etapa in pregatirea pentru turneul de Grand Slam de la Wimbledon, care se va desfasura pe iarba. Simona are sanse mari sa castige acest turneu, mai ales ca sezonul trecut, romanca a jucat foarte bine pe acest tip de teren.

De-a lungul timpului, la acest turneu au participat jucatoare de top precum Maria Sharapova, Steffi Graff si Martina Navratilova. Pentru acest turneu si-au mai anuntat aparitia Anna Ivanovic si Victoria Azarenka.

 

S-ar putea sa-ti placa si