Simona Halep 2016

Simona Halep lupta pentru semifinala la Miami

Simona halep miami

  • Simona va juca impotriva Timeei Bacsinszky

Pe scurt

Astazi se va desfasura partida dintre Simona Halep si Timea Bacsinszky pentru accederea in semifinalele turneului de la Miami. Este pentru a treia oara cand cele doua jucatoare se intalnesc. Partidele anterioare au fost castigate de catre romanca.

5

Simona Halep va disputa astazi meciul impotriva Timeei Bacsinszky pentru accederea in semifinalele turneului de la Miami. partida se va desfasura pe terenul central dupa ora 20.00 ora Romaniei. Inainte de aceasta partida se va desfasura meciul dintre Richard Gasquet si Thomas Berdych. Halep si Bacsinszky s-au mai duelat de doua ori pana acum,in 2010 la Tarhout, Belgia si la Shenzen in 2015, ambele meciuri fiind castigate de romanca.

Simona s-a calificat ieri in sferturi dupa ce a trecut de britanica Heather Watson cu scorul de 6-3, 6-4. Meciul a fost echilibrat in cea mai mare parte a timpului, dar interventia antrenorului Darren Cahill a avut un impact favorabil asupra Simonei care a reusit sa se desprinda si sa castige partida. Chiar ininte de inceperea partidei romanca a declarat ca meciul impotriva britanicei va fi unul dificil deoarece stilul de joc al adversarei este relativ asemanator. Daca se va califica in sferturi, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Ekaterina Makarova si Svetlana Kuznetosva.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si