Simona Halep 2015

Simona Halep multumita de evolutia sa in cadrul turneului de la Roma

halep-simona1

  • Simona are mai multa incredere dupa victoriile de la Roma

Pe scurt

Simona Halep s-a declarat multumita de evolutia de pana acum din cadrul turneului de la Roma. La acest turneu a obtinut doua victorii pana acum, la dublu, alaturi de Francesca Schiavone si la simplu, impotriva lui Alison Riske. Simona este din ce in ce mai increzatoare in evolutia sa si nu mai simte presiune in meciurile jucate, ea incercand sa joace cat mai relaxata.

5

Simona Halep a obtinut cea de-a doua victorie in cadrul turneului de la Roma, dotat cu premii in valoare de 2.183.600 de dolari. In primul meci disputat, Simona a fost co-echipiera italiencei Francesca Schiavone, alaturi de care s-a impus in partida disputata impotriva cuplului Darija Jurak/Arantxa Parra Santoja, cu un zdrobitor 6-2, 6-2.

Al doilea meci s-a disputat, de aceasta data, la simplu, Simona, obtinand o victorie fara prea mari eforturi impotriva lui Alison Riske, cu scorul de 6-3, 6-0. In urma acestei victorii, romanca s-a calificat in optimile acestui turneu, unde se va intalni cu Venus Williams, adversara pe care nu a reusit sa o invinga pana acum.

Simona Halep este multumita de jocul pe care la aratat de la inceperea turneului de la Roma si este mai increzatoare pe suprafata pa care a disputat cele mai putine partide, zgura, suprafata care i-a pus probleme in ultima vreme, ea fiind eliminata in semifinalele de la Stuttgard, in timp ce la Madrid a parasit competitia dupa primul meci jucat.

Jucatoarea romanca a mai declarat ca se simte din ce in ce mai bine pe terenul de tenis, indiferent de suprafata pe care evolueaza, iar victoriile pe care le-a obtinut din 2013 si pana acum ii dau mai multa incredere in fata adversarelor. Aceasta nu mai simte presiunea de a fi in top 10 WTA si trateaza toate meciurile la fel. Aceasta considera ca un joc relaxat poate fi cheia catre victorie.

S-ar putea sa-ti placa si