Diverse

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna lovitura

Simona-Halep-wimbledon

  • Simona Halep nominalizata pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie

Pe scurt

Simona Halep a fost nominalizata de catre site-ul WTA, la cea mai buna lovitura a lunii aprilie. Frumoasa lovitura a avut loc in meciul disputat impotriva ibericei Garbine Muguruza, la turneul de la Stuttgard. Romanca a mai fost implicata intru-un schimb de mingi frumos si in semifinala pierduta in fata danezei Caroline Wozniaki.

5

Site-ul WTA gazduieste, in prezent competitia pentru cea mai frumoasa lovitura a lunii aprilie realizata in circuitul feminin de tenis. Simona Halep este nominalizata la aceasta competitie pentru o lovitura din partida disputata impotriva ibericei Garbine Muguruza, la turneul de la Stuttgard, turneul la care jucatoarea romanca a ajuns pana in semifinale.

Lovitura nominalizata a avut loc in ultimul set al intalnirii dintre cele doua jucatoare, cand Simona a reusit sa returneze o minge aproape imposibila, din coltul terenului, intr-o diagonala perfecta, lovitura la care iberica nu a mai putut ajunge, Simona, castigand astfel punctul, pe propriul serviciu.

Simona a mai fost protagonista unui schimb frumos de mingi in meciul cu daneza Caroline Wozniaki, in finala pierduta a aceluiasi turneu. La aceasta competitie mai sunt nominalizate Angelique Kerber, Andrea Petkovic si Madison Keys.

Loviturile pot fi vizualizate pe site-ul WTA, iar fanii pot vota favorita la castigarea acestei competitii.

S-ar putea sa-ti placa si