Simona Halep Roland Garros

Martina Navratilova a vorbit despre Simona Halep si Roland Garros

Simona Halep nu o poate invinge pe Serena Williams

  • Navratilova nu crede ca Simona ii va face fata Serenei Williams

Pe scurt

Intr-un interviu privind turneul de la Roland Garros, maritna Navratilova a declarat ca nici o jucatoare nu ii poate face fata Serenei Williams, nici macar Simona Halep, desi aceasta este intr-o forma buna si joaca pe suprafata ei favorita, zgura.

5

Martina Navratilova a vorbit despre turneul Roland Garros care va incepe duminica, competitie la care participa si Simona Halep alaturi de cele mai bune jucatoare din tenisul feminin. Navratilova crede ca Serena Williams va castiga acest turneu, desi sunt jucatoare foarte bune care ii pot ameninta evolutia in cadrul acestei competitii.

Chiar daca Simona Halep este intr-o forma buna, inca nu se descurca foarte bine pe zgura, dupa cum s-a vazut la turneele de la Stuttgard, Madrid si Roma unde a fost eliminata in semifinala, desi aceasta a spus ca este suprafata favorita. Este foarte dificil sa ii faci fata americancei, Williams reusind sa domine in competitiile desfasurate in ultimii trei ani.

Daca reuseste sa se concentreze, Simona ii poate pune probleme, asa cum s-a intamplat si la Miami, cand a fost eliminata in semifinala dupa un meci incredibil care a durat doua ore si s-a terminat cu scorul de 2-6, 6-4, 5-7 in favoarea Serenei Williams. Totusi nu crede ca o poate invinge in finala mai ales ca americanca a avut timp sa se odihneasca si sa isi pregateasca strategia. Sharapova, campioana en-titre nu a mai castigat in fata Serenei din 2004 iar anul trecut a jucat finala de la Roland Garros impotriva Simonei Halep.

S-ar putea sa-ti placa si