Simona Halep 2015

Simona Halep nu se afla pe lista Turneului de la Bucuresti

Simona nu participa la turneul de la Bucuresti

  • Simona Halep nu a fost invitata la BRD Bucharest Open

Pe scurt

Simona Halep nu a fost invitata la turneul BRD Bucharest Open. Organizatorii spera ca Halep sa participe la invitatia WTA pentru a-si apara titlul obtinut anul trecut. Romanca a lasat sa se inteleaga ca nu doreste sa participe la aceasta competitie.

5

Simona Halep nu a primit invitatia de a participa la Turneul de la Bucuresti unde anul trecut a castigat trofeul. Nici Irina Begu nu va participa la competitia din Romania. Singura modalitate ca cele doua sa joace este de a primi un wild card de la organizatori. George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis a declarat ca una dintre invitatii va ajunge la Sorana Carstea. Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu vor juca direct pe tabloul principal.

Cosac spera ca invitatia pe care o poate transmite WTA sa ajunga la Simona Halep pentru a putea sa isi apere trofeul castigat in 2014. In lipsa romancei, favorita la castigarea turneului este italianaca Sara Errani. Turneul va avea loc in perioada 13-19 iulie, iar castigatoarea va obtine un cec in valoare de 43000 de dolari si 280 de puncte WTA.

In ultima vreme Simona a lasat sa se inteleaga ca nu va mai participa si la acest turneu datorita programului incarcat si a faptului ca a participat deja la un turneu international. Pentru romanca urmeaza turneele de la Birmingham si Wimbledon

S-ar putea sa-ti placa si