Simona Halep 2015

Simona Halep o invinge usor pe Naomi Broady

Prima victorie a Simonei la Birmingham

  • Simona a trecut de Naomi Broady in primul meci la Brimingham

Pe scurt

Simona Halep a trecut usor de britanica Naomi Broady in prima partida disputata in cadrul turneului de la Birmingham. Simona s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2 dupa o ora de joc. Romanca s-a calificat in faza urmatoare a turneului britanic.

5

Meciul dintre Simona Halep si Naomi Broady s-a incheiat de cateva minute si romanca s-a impus cu scorul de 6-4, 6-2 in turul secund din cadrul competitiei de la Birmingham unde romanca este favorita la castigarea trofeului. Meciul a durat aproximativ o ora, iar primul set a fost in mare parte echilibrat jucatoarele obtinand punctele alternativ. La scorul de 4-4, Simona a accelerat si s-a desprins, castigand setul cu scorul de 6-4.

In al doilea set s-a vazut adevarata valoare a Simonei. Nu i-a oferit prea multe sanse adversarei si a condus la un moment dat cu 3-0 ca mai apoi sa castige setul cu scorul de 6-2. Astazi am vazut un joc bun facut de romanca mai ales in situatia ca este primul meci pe care il disputa pe iarba anul acesta. Britanica, care in prezent ocupa locul 208 in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o ieri pe croata Alja Tomljanovic nu s-a mai intalnit pana acum cu Simona. De altfel aceasta nu a inregistrat rezultate notabile in cariera sportiva.

S-ar putea sa-ti placa si