Simona Halep vs Serena Williams

Simona Halep o poate invinge pe Serena Williams

Simona o poate invinge pe Serene Williams

  • Simona poate trece de Williams

Pe scurt

Simona Halep crede ca poate trece de Serena Williams intr-o eventuala intalnire. Romaca a declarat ca a studiat fiecare miscare a adversarei pentru a-i gasi punctele slabe. Cele doua se pot intalni la Wimbledon in perioada urmatoare.

5

Simona se pregateste pentru turneele care se vor desfasura pe iarba in perioada urmatoare. Halep crede ca la urmatoarea confruntare o poate invinge pe Serena Williams. A urmarit fiecare meci al numarului 1 WTA si a incercat sa ii gaseasca punctele slabe. Pentru urmatoarea partida pe care o va desfasura impotriva americanei, crede ca va fi mai bine pregatita si isi va juca sansa cu o mare dorinta de a castiga.

Cele doua jucatoare se pot intalni la turneul de Grand Slam de la Wimbledon care se va desfasura pe iarba, in Marea Britanie. Anul trecut Simona a ajuns pana in semifinale si spera ca si anul acesta va repeta performanta anterioara. Pana atunci va intra in ritm prin participarea la turneul de la Birmingham , la care si-a anuntat prezenta, inca de la inceputul anului, in premiera pentru aceasta competitie. Simona se afla pe locul 3 in clasamentul WTA, urmata de Maria Sharapova, care a cazut doua pozitii dupa eliminarea de la Roland Garros, competitie pe care a castigat-o anul trecut.

S-ar putea sa-ti placa si