Simona Halep Roland Garros

Simona Halep obtine prima victorie la Roland Garros

Primul meci la Roland Garros in 2015

  • Simona invinge la Roland Garros

Pe scurt

Simona Halep a disputat astazi primul meci din cadrul turneului de Grand Slam, Roland Garros si a reusit sa se impuna cu scorul de 7-5, 6-4 in fata Evgheniei Rodina. Simona nu a fortat in aceasta partida pentru a-si pastra tonusul pentru meciurile viitoare. Dupa aceasta victorie romanca s-a calificat in turul secund al competitiei.

5

Simona Halep a disputat astazi primul meci din cadrul turneului de la Roland Garros impotriva Evgheniei Rodina. Dupa aproximativ o ora si jumatate de joc tenismena romanca s-a impus in doua seturi cu scorul de 7-5, 6-4. Meciul dintre cele doua jucatoare a fost echilibrat, in primul set Simona a avut un avantaj de trei puncte, dar rusoaica a revenit si a egalat. Totusi Halep a reusit sa se impuna cu scorul de  7-5 dupa ce Rodina a facut cateva greseli nefortate.

Setul al doilea a fost la fel de echilibrat, jucatoarele mergand cap la cap pana spre finalul partidei cand Simona a fortat putin si a obtinut doua puncte consecutive. Halep a incrcat sa joace cat mai relaxat si nu a dorit sa forteze pentru a-si mentine forma pentru meciurile urmatoare care sunt din ce in ce mai dificile. Aceasta victorie i-a adus romancei calificarea in turul doi al competitiei unde se va confrunta cu invingatoarea dintre Lauren Davis si Mirjana Lucici-Baroni. Romanca este favorita numarul trei in cadrul competitiei si multi specialisti o vad ca un adversar care poate castiga acest turneu in detrimentul Serenei Williams sau Mariei Sharapova. Anul trecut Simona a ajuns pana in finala unde a fost invinsa de catre Maria Sharapova dupa un meci incredibil.

S-ar putea sa-ti placa si