Simona Halep la Roma

Anunt surpriza facut de Simona inainte de turneul de la Roma

Mar 11, 2014; Indian Wells, CA, USA; Simona Halep (ROU) during her match against Eugenie Bouchard (CAN) in the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden. Halep won 6-2, 1-6, 6-4. Mandatory Credit: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports Mar 11, 2014; Indian Wells, CA, USA; Simona Halep (ROU) during her match against Eugenie Bouchard (CAN) in the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden. Halep won 6-2, 1-6, 6-4. Mandatory Credit: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports

  • Simona Halep joaca si la dublu la turneul de la Roma

Pe scurt

Simona Halep a ales sa participe si de aceasta data la competitia pe echipe a turneului de la Roma, la fel cum s-a intamplat si la Stuttgard. Ea va participa alaturi de Francesca Schiavone, fosta numarul 9 WTA, la acest tip de competitie. Un motiv pentru care jucatoarea romanca a ales sa joace la dublu este acela ca are nevoie de cat mai multe meciuri pentru a se acomoda din nou cu zgura.

5

Inainte de inceperea turneului de la Roma, unde este calificata direct in turul secund, din postura de cap de serie numarul 2, Simona a decis sa participe si la probele pe echipe, la fel cum s-a intamplat si la Stuttgard, cand a fost eliminata inca din primul meci. De data aceasta constanteanca nu va mai juca alaturi de elvetianca Belinda Bencici, ci de o alta jucatoare importanta din clasamentul WTA, italianaca Francesca Schiavone, fosta castigatoare a turneului de Grand Slam din Franta, in 2010 si care a ocupat pozitia a 9-a in clasamentul WTA, la dublu.

Cele doua jucatoare au primit un wild-card si se vor intalni in prima runda a competitiei la dublu cu echipa formata din Arantxa Parra Santonja si Darija Jurak (Spania/Croatia). Simona spera ca de data aceasta sa obtina cateva victorii si la acest tip de competitie, mai ales ca joaca alaturi de una dintre cele mai bune jucatoare, care a avut rezultate bune si la dublu.

Un alt motiv pentru care Simona a ales sa joace si la dublu este faptul ca inca nu se simte bine pe zgura si mai are nevoie de cateva meciuri pentru a se acomoda cu suprafata, mai ales ca urmeaza partide dificile impotriva unor jucatoare de top.

S-ar putea sa-ti placa si