Aparitii Simona Halep

Simona Halep pe coperta revistei australiene Tennis Magazine

660850-simona-halep-mutua-madrid-open-2014-day-five-2

  • Simona a aparut pe coperta Tennis Magazine din Australia

Pe scurt

Simona a aparut pe coperta uneia dintre cele mai prestigioase publicatii de tenis din lume - Tennis Magazine. Datorita performantelor din ultima vreme, Simona a fost protagonista mai multor interviuri si aparitii in diverse publicatii, dar si in spoturi publicitare.

5

Dupa performantele obtinute in ultima vreme, Simona a ajuns in atentia presei de pe tot globul. Astfel, a fost aleasa sa apara pe coperta revistei Tennis Magazine, una dintre cele mai importante publicatii de acest fel, din lume. Pe coperta acestei reviste au mai aparut, Rafael Nadal, Roger Federer sau Serena Williams.

Datorita performantelor, Simona a aparut in diverse publicatii si mai nou in spoturi publicitare, aparitii pentru care aceasta castiga sume frumoase de bani si in acelasi timp isi creaza o imagine mult mai puternica. In prezent, jucatoarea romanca se afla pe locul 2 WTA, dupa Serena Williams.  Din 2013 si pana in prezent, aceasta a obtinut 115 victorii si a fost infranta de  28 de ori, iar numarul turneelor castigate a fost 11, cel mai important dintre ele fiind Indian Wells, din categoria Premier Mandatory.

Simona isi doreste sa castige primul ei titlu de Grand Slam, iar sansele sunt in favoarea ei, datorita carierei care este in continua evolutie, in 2014 ea ajungand pana in finalele turneului de la Wimbledon. Ea va participa la turneul de la Madrid, turneul desfasurandu-se pe zgura, o suprafata pe care Simona se simte foarte bine.

S-ar putea sa-ti placa si