Diverse

Simona Halep pe lista celor mai buni sportivi din Balcani

Simona halep jucatoare balcani

  • Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis din Balcani

Pe scurt

Simona Halep a fost nominalizata de catre agentia de stiri bulgara BTA pentru cel mai bun sportiv din Balcani. Aceasta participa alaturi de alti sportivi de renume care au obtinut performante notabile in 2015. Horia Tecau este al doilea reprezentant al tarii noastre. El a obtinut trofeul la Wimbledon si Turneul Campionilor la competitia pe echipe.

5

Grupul de presa bulgar BTA a inceput cautarile pentru sportivul anului in Balcani. Halep, care ocupa locul 2 in clasamentul WTA a fost selectata alaturi de alti sportivi care au obtinut performante sportive notabile in ultimul an. Tara noastra are cei mai multi reprezentanti. Alaturi de Simona se mai afla Horia Tecau care a obtinut cea mai buna performanta din cariera, a obtinut trofeul la Wimbledon si Turneul Campionilor la dublu. Printre nominalizati se mai afla Elizabeta Samara, campioana europeana la tenis de masa, gimnastele Andreea Munteanu, Larisa Iordache, boxerul Mihai Nistor, dar si scrimerii Simona Pop si Tiberiu Dolniceanu si handbalistii Cristina Neagu și Andrei Mihalcea.

Croatia va fi reprezentata de jucatorii de tenis Marin Cilic si Ivan Dodig si jucatorul de fotbal Ivan Rakitic. Serbia este reprezentata de catre numarul 1 mondial in tenisul masculin, Novak Djokovic iar Turcia de luptatorii Taha Akgul si Riza Kayaalp. In alta ordine de idei, Simona si-a confirmat participarea la turneul de la Sydney care se va desfasura in perioada 10-16 ianuarie 2016.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si