Simona Halep 2015

Simona Halep poate iesi din top 3 WTA

Simona poate pierde locul 3 WTA

  • Simona Halep poate pierde pozitia a treia in clasamentul WTA

Pe scurt

Simona Halep poate pierde pozitia a treia in clasamentul WTA la finele turneului de la Roland Garros. Aceasta poate ajunge pe locul patru in locul Petrei Kvitova. Pentru Simona pozitia in clasament nu este importanta. Ea doreste sa castige cat mai multe turnee.

5

Simona Halep poate pierde pozitia  a treia din topul WTA, la finele turneului de la Roland Garros, Aceasta a fost eliminata din turul secund de catre Mirjana Lucic-Baroni cu scorul de 7-5, 6-1 dupa o ora de joc. Pastrarea pozitiei in topul clasamentului va depinde de jocul Petrei Kvitova care ocupa pozitia a patra in clasament. Caroline Wozniaki, ocupanta locului cinci a fost eliminata de la turneu si nu o va mai putea depasi pe Simona.

Romanca poate ajunge pana pe locul 4 in clasament, dupa aproape un an. Tenismena romanca a intrat in top 3 WTA in 2014, iar cateva saptamani a reusit sa se mentina pe locul doi.  Halep nu este interesata, asa cum a mai declarat in trecut, de clasamentul WTA, dar si-ar dori sa ajunga candva pe primul loc. Obiectivul principal pentru acest an este de a castiga cat mai multe turnee si daca este posibil, primul turneu de Grand Slam. Modificarile in clasament vor fi facute dupa finalul Open-ului Francez.

S-ar putea sa-ti placa si