Declaratii Simona Halep

Simona Halep prefera sa castige turnee decat sa fie prima in clasament

image-2014-07-9-17643490-0-simona-halep

  • Simona Halep isi doreste sa castige cat mai multe turnee

Pe scurt

Intr-un interviu pentru o publicatie spaniola, Simona a declarat ca obiectivul ei este de a castiga cat mai multe turnee, clasarea pe primul loc in ierarhia WTA nu se afla intre primele ei obiective pentru viitorul apropiat. Totusi, este fericita ca a revenit pe locul 2 in clasament.

5

Intr-un interviu pentru o publicatie spaniola, Simona Halep a declarat ca prefera sa obtina victorii si sa obtina titluri mai mult decat sa fie prima in clasament.

Simona a spus ca isi doreste foarte mult sa castige primul ei trofeu de Grand Slam, mai ales ca anul trecut a ajuns in finala de la Wimbledon. Principalul ei obiectiv este sa castige cat mai multe turnee, totusi este fericita ca a revenit pe locul 2 WTA, devansand-o pe Maria Sharapova.

Momentan ea se va lupta pentru obtinerea trofeului la turneul de la Madrid, trofeu pe care si-l doreste foarte mult sa il aiba in palmares, mai ales ca acest turneu se afla sub patronajul lui Ion Tiriac, persoana care i-a ghidat cariera in ultima vreme. La acest turneu ea se va lupta cu cele mai importante nume din circuitul feminin, Serena Williams, Maria Sharapova, Victoria Azarenka, acestea anuntandu-si participarea la Mutua Madrid Open.

Daca va obtine trofeul aici, Simona isi va consolida pozitia a doua, in fata rusoaicei, care a eliminat-o in finala de anul trecut de la acest turneu.

S-ar putea sa-ti placa si