Simona Halep 2015

Simona Halep prezenta la New Haven

Simona Halep prezenta la New Haven

  • Anuntul facut de Simona pe Facebook

Pe scurt

Simona a anuntat ca va fi prezenta la Connecticut Open pentru al treilea an consecutiv. Turneul este ultimul inainte de turneul de Grand Slam, US Open. Halep va incepe sezonul pe hard prin participarea la Rogers Cup, competitie care se va desfasura in perioada 10-16 august.

5

Simona Halep a anuntat pe contul ei de socializare ca va fi prezenta la Connecticut Open pentru al treilea an consecutiv si spera sa aiba parte de sprijinul nostru. Turneul se va desfasura in perioada 21-29 august si va fi ultima competitie care se va juca pe hard inainte de turneul de Grand Slam, US Open. In acest an, Simona nu va avea parte de o competitie puternica, singura adversara din top 10 WTA care si-a anuntat prezenta va fi ocupanta locului 5 WTA, Petra Kvitova. Vor mai fi prezente in cadrul competitiei si trei dintre cele mai bune jucatoare americane, Sloane Stephens, CoCo Vandeweghe si Madison Keys.

Anul trecut romanca a fost eliminata in turul doi in cadrul competitiei americne de catre slovaca Magdalena Rybarikova in trei seturi 2-4, 6-4, 3-6. Simona va incepe sezonul pe hard cu participarea la Rogers Cup, in Canada care se va dsfasura in perioada 10-16 august. Aici va avea parte de o competitie puternica, cele mai importante jucatoare din circuitul feminin anuntandu-si prezenta la aceasta competitie.

 

Sursa

 

S-ar putea sa-ti placa si