Simona Halep la Stuttgard

Simona Halep, prima victorie la Stuttgard

simona-halep-2014-wta-finals-in-singapore-vs-serena-williams-_6

  • Simona Halep se califica in sferturi la Stuttgard

Pe scurt

In primul meci la simplu, jucat pe zgura, Simona s-a impus cu dificultate in fata ibericei Garbine Muguruza, numarul 20 WTA, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3. Astfel, jucatoarea romanca se califica in sferturi, performanta imbunatatita fata de anul trecut, cand a fost eliminata in optimi.

5

Simona Halep a invins-o pe Garbine Muguruza in primul meci de simplu jucat de romanca la Porsche Grand Prix. In trecut, cele doua jucatoare s-au mai intalnit de doua ori, la turneul de la Wuhan si la FED Cup, jucatoarea iberica, invingand in ambele meciuri.

Primul set a fost castigat de catre jucatoarea din Spania cu scorul de 3-6, desi Simona a avut cateva mingi de break, dar se pare ca zgura i-a pus ceva probleme.

Primul game din al doilea set a fost castigat tot de Muguruza, dar Simona a avut o revenire spectaculoasa, aceasta castigand setul cu un zdrobitor 6-1. In ultimul set, Halep a avut un start dificil,  fiind condusa cu 2-0, dar a revenit, castigand urmatoarele trei game-uri, obtinand mai apoi, victoria cu 6-3.

Halep, a doua favorita la acest turneu a obtinut, in urma acestei victorii 100 de puncte WTA si a incasat un cec in valoare de peste 15.000 euro, ea imbunatatindu-si performanta de anul trecut, cand a fost eliminata in optimi de catre Svetlana Kuznetova.

S-ar putea sa-ti placa si