Simona Halep la Roma

Simona Halep – primele antrenamente la Roma

simona-halep-si-a-aflat-adversarele-de-la-roma_size6

  • Simona Halep a inceput antrenamentele pentru turneul de la Roma

Pe scurt

Simona Halep a realizat primele antrenamente pe zgura de la Roma. Aceasta se pregateste intens pentru unul dintre cele mai frumoase turnee ale anului, dotat cu premii in valoare de 2.7 milioane de dolari. Organizatorii turneului au pus la dispozitia Simonei o paza de corp care o va proteja pe tot parcursul acestui turneu.

5

Simona Halep a ajuns la Roma si a inceput primele antrenamente alaturi de antrenorul ei, pentru competitia care va incepe Luni. Turneul se va desfasura tot pe zgura, suprafata favorita a jucatoarei, dar care nu i-a adus prea multe satisfactii in ultima vreme, ea fiind eliminata in semifinale la Stuttgard, iar la Madrid a fost eliminata inca din primul tur de catre frantuzoaica Alize Cornet.

Jucatoarea romanca se pregateste intens pentru acest turneu, fiind sustinuta chiar si la antrenamente de catre fanii care se afla in Italia. Ea este calificata, deja, in turul 2 unde se va confrunta cu invingatoarea dintre Alison Riske si Varvara Lepchenko.

Pentru acest turneu, organizatorii au luat cateva masuri speciale, ca rapsuns la amenintarile primite de Simona la campionatul de la Stuttgard. Acestia i-au pus la dispozitie o garda de corp care a stat alaturi de ea in permanenta, chiar si la sedinta de pregatire tehnica.

La acest turneu mai participa si jucatoarele romance de tenis Monica Niculescu, Irina Begu si Alexandra Dulgheru.

S-ar putea sa-ti placa si