Simona Halep Madrid

Simona Halep, primul antrenament in Spania

Simona-Halep-1024x768

  • Simona se pregateste pentru turneul de la Madrid

Pe scurt

Ajunsa in capitala Spaniei, Simona Halep, cap de serie numarul 2 a realizat primul antrenament in cadrul pregatirii pentru acest turneu. Ea se va confrunta cu cele mai puternice nume din tenisul feminin, inclusiv Maria Sharapova, care a castigat anul trecut acest turneu, in finala confruntandu-se cu jucatoarea romanca.

5

Ieri au avut loc tragerile la sorti pentru tabloul principal de a turneul din Madrid, iar primele meciuri se vor disputa sambata. Miercuri a ajuns si jucatoarea romanca in capitala Spaniei si a facut primul antrenament, pentru a se acomoda cu suprafata de joc.

Simona doreste sa faca o performanta cat mai buna si la acest turneu, anul trecut, ea, ajungand pana in finala. Jucatoarea isi doreste acest titlu in palmares, mai ales ca Turneul de la Madrid se afla sub patronajul lui Ion Tiriac, unul dintre cei mai importanti sustinatori ai Simonei si care a participat la cateva dintre antrenamentele acesteia unde i-a dat sfaturi pretioase.

Acest turneu aduna cele mai importante nume din tenis, atat la feminin cat si la masculin. Principala adversara a Simonei la acest turneu, Maria Sharapova a facut deja, primul antrenament pe zgura din Madrid. Anul trecut a obtinut victoria in fata Simonei, in finala acestuia.

La acest turneu, Simona va fi cap de serie numarul 2, dupa Sharapova, favorita la castigarea turneului. Simona Halep a mai participat la acest turneu de 6 ori, in trecut, 2014, fiind primul an in care aceasta a obtinut o victorie pe tabloul principal.

S-ar putea sa-ti placa si