Diverse

Simona Halep printre cele mai bine imbracate jucatoare la Wimbledon

Simona Halep conduce clasamenutl celor mai bine imbracate jucatoare de tenis

  • Simona conduce clasamentul celor mai bine imbracate vedete de la Wimbledon

Pe scurt

Simona este in topul celor mai bine imbracate jucatoare de tenis care au participat la Wimbledon. Ea conduce clasamentul cu un procent de 34%, urmata de Agnieszka Radwanska cu 29%. Fanii o pot vota pe site-ul WTA.

5

Simona conduce in clasamentul celor mai bine imbracate jucatoare de la Wimbledon. Fanii pot vota cea mai buna tinuta purtata de jucatoare pe teren. Competitia a fost organizata de catre WTA si are ca scop promovarea noilor echipamente furnizate de sponsorii tenismenelor. Romanca a fost sustinuta de fani si conduce acest clasament cu 34 de procente urmata de Agnieszka Radwanska cu 29 de procente. Ana Ivanovic si Kristina Mladenovic au purtat costume asemanatoare cu cel al romancei dar nu au reusit sa obtina decat 4% din voturi. Fanii isi pot sustine favoritele pe site-ul WTA.

Romanca a luat o scurta vacanta pentru a fi alaturi de familie pentru ca mai apoi sa inceapa pregatirea pentru turneele din SUA. Halep nu stie daca va continua colaborarea cu Daniel Dobre, deocamdata are nevoie de putin timp de gandire pentru a vedea ce va face in continuare pentru a reveni la forma de anul trecut cand a obtinut cele mai bune performante ale carierei.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si