Mondenitati

Simona Halep, Q&A cu suporterii

Q&A cu suporterii

  • Simona a vorbit cu fanii ei

Pe scurt

Simona Halep a raspuns la o serie de intrebari puse de catre fanii ei prin intermediul contului de facebook al Eurosport Romania. Aceasta a vorbit despre obiectivele pentru noul sezon, mancarurile preferate, dar si despre evolutia la Fed CUP

5

Simona Halep si-a facut timp sa discute cu fanii ei prin intermediul contului de facebook al Eurosport Romania. Indragita jucatoare de tenis care se afla pe locul 2 WTA a raspuns la o serie de intrebari venite din partea suporterilor. A vorbit despre obtinerea titlului de cea mai populara jucatoare din circuitul feminin de tenis pentru al doilea an consecutiv, aratandu-se surprinsa dar si fericita de faptul ca suporterii o indragesc asa de mult. Romanca si-a stabilit si obiectivele pentru sezonul urmator si isi doreste sa progreseze si sa castige turnee importante. Simona le-a spus fanilor ca asteapta cu nerabdare sa azjute echipa Romaniei la Fed CUP.

Simonei nu ii place sa piarda si acest lucru o motiveaza si a ajutat-o de multe ori sa iasa din momente dificile. Fanii au intrebat-o si despre dieta de sportiv. Simona le-a spus ca nu tine o dieta anume, mananca ce isi doreste, de cateva ori pe zi, in functie de ora la care se va disputa partida de tenis. Printre mancarurile preferate se numara Pastele, pizza, ciocolata si inghetata. Simona a inceput pregatirea pentru sezonul urmator alaturi de antrenorul australian Darren Cahill.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si