Simona Halep 2015

Simona Halep ramane pe locul 2 WTA

1267143-27334518-1600-900

  • Simona Halep ramane pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Pe scurt

Simona Halep ramane, in continuare, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA, desi a suferit o infrangere, inca din primul tur al turneului de la Madrid. Pastrarea pozitiei depinde de eliminarea Mariei Sharapova inainte de a ajunge in finala acestui turneu. Ea are de aparat 1000 de puncte WTA obtinute anul trecut cand a castigat acest turneu.

5

Simona Halep isi pastreaza pozitia a doua in clasamentul WTA, recastigata dupa performanta obtinuta la turneul de la Stuttgard. Simona a fost eliminata inca din primul tur la Mutua Madrid Open, de catre frantuzoaica Alize Cornet, numarul 28 WTA, Simona a pierdut 640 de puncte in urma acestei infrangeri, initial ea, avand de aparat cele 650 de puncte obtinute anul trecut al acest turneu, cand a ajuns in finala si a fost eliminata de Sharapova.

Maria Sharapova, nu a fost eliminata, inca de la acest turneu. Ea are de aparat 1000 de puncte WTA, anul trecut castigand turneul. Astfel, rusoaica este obligata sa ajunga in finala pentru a-si apara cele 1000 de puncte.

Dupa infrangerea suferita, jucatoarea romanca a declarat ca era inevitabila o eliminare dupa atatea partide castigate si ca era pregatita pentru un esec. Ea va incerca sa joace cat mai relaxat, fara a mai pune presiune asupra psihicului. In acest moment se pregateste pentru turneul de la Roma, care va incepe pe 11 mai si este ultimul turneu pe zgura inaintea Open-ului Francez, turneu la care vor participa cele mai bune jucatoare ale lumii, inclusiv Simona Halep.

S-ar putea sa-ti placa si