Simona Halep 2015

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

  • Simona Halep isi pastreaza a treia pozitie in topul WTA

Pe scurt

Simona Halep va ramane pe locul trei WTA dupa ce Maria Sharapova a fost eliminata surprinzator de Lucie Safarova. Castigatoarea de anul trecut avea de aparat 2000 de puncte pentru a ramane pe locul doi. In locul acesteia se afla acum Petra Kvitova.

5

Simona Halep isi pastreaza pozitia a treia in clasamentul WTA. Daca ieri, sansele ca ea sa treaca pe locul patru sau cinci erau destul de mari, astazi s-a confirmat ca romanca va ramane intre primele in top. Pastrarea acestei pozitii se datoreaza eliminarii danezei Caroline Wozniaki si a Mariei Sharapova de catre Lucie Safarova, in optimile de finala. Rusoaica avea de aparat 2000 de puncte deoarece anul trecut a castigat finala acestui turneu. Pentru ca a fost eliminata aceasta a pierdut punctele castigate anul trecut la aceasta competitie. Astfel ea a trecut pe locul patru cu 5950 de puncte WTA. O perioada de timp Simona s-a aflat pe locul doi, dar eliminarile din ultima vreme au dus la trecerea pe a treia pozitie in clasament.

Pe locul al doilea se situeaza acum Petra Kvitova cu 6870 de puncte, cu 740 mai multe decat Simona Halep. Prima pozitie ramane neschimbata, Serena Williams ramanand cu 9531 de puncte. Kvitova si Williams au ramas in competitia din Franta. Pana la urmatorul turneu, Simona va ramane pe aceasta pozitie. Dupa o scurta pauza romanca va incepe pregatirile pentru turneul de la Birmingham care se va desfasura pe iarba si unde este cap de afis. Dupa acesta urmeaza o alta competitie dificila, Wimbledon.

S-ar putea sa-ti placa si