Simona Halep 2015

Simona Halep renunta la turneele inferioare

halep nu ami participa la turneele de rang inferior

  • Simona nu va participa la turneele de categorie inferioara

Pe scurt

Simona Halep a decis sa nu mai participe la cateva turnee de rang inferior la care a participat in trecut. Poate fi o decizie care ii permite sa se pregateasca ma bine pentru turneele puternice care aduc mai multe puncte WTA, dar si prestigiul obtinerii unui trofeu in cadrul acestora.

5

Simona Halep si-a stabilit calendarul pentru perioada urmatoare si se pare ca a renuntat la cateva turnee de rang inferior. Printre acestea se numara si turneul de la Bucuresti pe care l-a castigat anul trecut. Un alt turneu la care renunta este si cel desfasurat la Hertogenbosch, Olanda si un turneu in SUA la New Haven unde a fost campioana in 2013.

Simona mai are dreptul la o singura participare la un turneu international in acest an, primul la care a participat fiind Shenzen, pe care l-a si castigat. In cazul in care se decide sa mai participe la un turneu din aceasta categorie sunt sanse sa il aleaga pe cel de la Bucuresti, tinand cont ca anul trecut s-a impus si este un turneu care pune si Romania pe harta tenisului mondial. Dupa Wimbledon, Halep va participa pentru prima data la competitia din Toronto care face parte din categoria Premier 5.

Prin noul calendar competitional, Simona incearca sa isi faca timp pentru odihna si antrenamente care sa o ajute sa obtina rezultate bune la turneele de rang superior precum cele de Grand Slam, Premier Mandatory sau Premier 5.

S-ar putea sa-ti placa si