Diverse

Simona Halep reuseste sa schimbe imaginea romanilor in lume

simona-halep (2)

  • Fanii Simonei, cei mai tari sustinatori din tenis

Pe scurt

In ultima vreme, Simona Halep si-a atras un numar mare de sustinatori datorita performantelor, a pasiunii pentru tenis si modestia de care da dovada cand vorbeste despre ea. Presa straina crede ca fanii Simonei sunt cei mai tari din lumea tenisului.

5

Dupa ascensiunea rapida pe care a avut-o in tenis, Simona si-a atras nu numar mare de fani, unii dintre ei nefiind sustinatori declarati ai tenisului. Prin modestia ei, dar mai ales prin jocul bun si pasiune, milioane de oameni o apreciaza pe jucatoarea romanca.

De-a lungul timpului nu au fost foarte multe momente frumoase care au pus Romania pe harta lumii, dar atunci cand jucatoarea romanca intra pe teren iar pe tabela se afla numele ei si al tarii noastre, parca, toate cuvintele urate la adresa romanilor si a Romaniei dispar, cel putin pentru moment.

Personalitati din lumea tenisului, dar si nu numai, vorbesc despre numerosii fani care participa la meciurile Simonei si nu mai contenesc din a scanda numele ei. Adversarii Simonei sunt de multe ori „intimidati” dragostea pe care o au sustinatorii pentru Simona.

Anne Keothavong a declarat pentru o publicatie din Marea Britanie ca atunci cand vede atata sustinere pentru Simona, pur si simplu nu intelege de ce se spun cuvinte urate despre romani si ca fanii jucatoarei romance sunt cei mai tari sustinatori din tenis.

S-ar putea sa-ti placa si