Diverse

Simona Halep se iveste din umbra pentru primul ei titlu de Grand Slam

Simona Halep ramane in umbra

  • Simona Halep prefera sa ramana in umbra

Pe scurt

Simona este jucatoarea cu o evolutie incredibila in ultimii doi ani, totusi ea prefera sa ramana in umbra jucatoarelor importante de tenis, fara aparitii in presa internationala. Aceasta a declarat ca este mai bine asa, permitandu-i sa se concentreze la meciurile pe care le are de disputat.

5

Simona se afla la Paris in aceste momente si se pregateste pentru meciul impotriva Evgheniei Rodina care va incepe in jurul orei 12.00. In Romania are milioane de fani care o sustin si care o recunosc atunci cand se intalnesc pe strada, in scurtele momente cand aceasta reuseste sa revina in tara, dar in afara este o alta poveste. Romanca nu se bucura de aceeasi atentie pe care o au alte jucatoare de tenis precum Serena Williams sau Maria Sharapova, iar constantencei nu ii displace acest lucru, ea chiar preferand sa ramana in umbra, a declarat pentru The Guardian.

Jucatoarea de care se tem cel mai mult Williams si Sharapova prefera sa ramana in umbra pentru a se concentra mai bine la jocul facut si pentru a evolua in cariera, fara a face valuri in presa internationala. Daca lucrurile merg asa cum isi doreste in cadrul Open-ului Francez, Simona ar trebui sa se obisnuiasca cu Locul 3 WTA si de atentia din ce in ce mai mare a presei. Faptul ca a obtinut trei titluri importante anul acesta, dar si clasarile pe bune din cadrul turneelor o ajuta moral pentru meciurile pe care le va disputa la Roland Garros.

Consistenta jocului, dar si miscarea continua pe teren o fac pe romanca un adversar de temut pentru toate jucatoarele din circuitul feminin de tenis, iar castigarea primului titlu de Grand Slam este doar o chestiune de timp.

S-ar putea sa-ti placa si