Diverse

Simona Halep se reface dupa turneul de la Roma

Momente de relaxare pentru Halep

  • Simona Halep s-a intors in Bucuresti

Pe scurt

Simona Halep s-a intors in Bucuresti, dupa un turneu foarte dificil la Roma. Aceasta a vizitat cateva locatii din capitala, alturi de staff-ul ei. Romanca incearca sa se odihneasca inintea turneului de Grand Slam, Roland Garros care va incepe Duminica. In scurtele pauze dintre turnee, Simona se intoarce in tara pentru a fi alaturi de familia ei.

5

Simona a spus stop antrenamentelor pentru cateva zile timp in care aceasta, impreuna cu staff-ul ei s-a intors in Romania pentru putina relaxare. Meciurile dificile din cadrul turneului de la Roma, dar mai ales cel jucat impotriva ibericei Carla Suarez Navarro si-au pus amprenta pe starea fizica a romancei.

Constanteanca a vizitat cateva obiective din Bucuresti, alaturi de staff-ul care o insoteste in turneele la care participa. Se pare ca orasul l-a impresionat pe antrenorul australian Darren Cahill, acesta postand pe contul de Twitter un mesaj despre Bucuresti. Simona prefera sa se intoarca in tara pentru a fi alaturi de familie si pentru a-si incarca bateriile de fiecare data cand programul ii permite.

Dupa aceasta scurta pauza, pentru Simona urmeaza un turneu de foc, Roland Garros, turneu in cadrul caruia romanca a fost finalista. La competitia franceza ea se va confrunta cu cele mai bune jucatoare ale planetei.

S-ar putea sa-ti placa si