Simona Halep 2015

Simona Halep si-a anuntat prezenta si la dublu in cadrul turneului de la Birmingham

Simona Halep va juca la dublu

  • Simona Halep va juca si la dublu la Birmingahm

Pe scurt

Simona Halep va participa si la competitia pe echipe din cadrul turneului de la Birmingham. Ea va face echipa cu britanica Heather Watson. Cele doua au primit un wild card din partea organizatorilor.

5

Site-ul de promovare al turneului de la Birmingham a anuntat ca Simona Halep va concura si la competitia pe echipe din cadrul turneului. Ea va face echipa cu britanica Heather Watson alaturi de care a primit un wild card de la organizatori. Primul meci pe care il vor disputa va fi impotriva cuplului spaniol Arantxa Parra Santonja/Anabel Medina Garrigues. Partidele de la dublu o pot ajuta pe Simona sa isi imbunatateasca jocul pe iarba in pregatirea unuia dintre cele mai importante turnee ale anului, Wimbledon, unde anul trecut a ajuns pana in semifinale.

La Birmingahm urmeaza sa o intalneasca pe Naomi Broady, numarul 224 WTA, care a invins-o astazi pe croata Alija Tomlijanovici cu scorul de 6-3, 6-4. halep si Broady nu s-au mai intalnit pana acum in comeptitiile de tenis. Cea mai buna clasare a britanicei a fost locul 133 WTA obtinut anul trecut. In cadrul turneelor la care a participat nu a facut o impresie prea buna.

S-ar putea sa-ti placa si