Diverse

Simona Halep si Irina Begu se antreneaza impreuna

Simona Halep se antreneaza cu Irina Begu

  • Simona Halep se antreneaza alaturi de o romanca

Pe scurt

Simona Halep se antreneaza impreuna cu Irina Begu pentru turneele care se vor desfasura pe iarba. Cele doua vor participa mai intai la Birmingham ca mai apoi sa concureze in al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon.

5

Ne mai despart doar cateva zile de turneul de la Birmingham la care va participa Simona Halep, iar antrenamentele sunt intense pentru sezonul pe iarba. Halep a ales sa se antreneze la Bucuresti, dar nu a fost singura de aceasta data. Irina Begu, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania, la ora actuala i-a fost alaturi la aceste antrenamente.

Cele doua se pregatesc alaturi de staff-urile tehnice pe terenurile Federatiei Romane de Tenis. Birmingham este urmatorul turneul la care vor participa romancele si unde Simona este favorita la castigarea trofeului. Urmeaza Wimbledon, competitie la care Halep a ajuns pana in semifinale anul trecut. Anul acesta iubita tenismena romanca este cotata cu a 5 a sansa la castigarea turneului. Ea se afla pe locul 3 in ierarhia WTA. Simona a spus ca are incredere ca va obtine un rezultat bun pe iarba din Marea Britanie.

S-ar putea sa-ti placa si