Diverse

Simona Halep sustine tenisul romanesc

Halep a inaugurat doua terenuri de tenis

  • Simona Halep a inaugurat doua terenuri de tenis

Pe scurt

Simona Halep a participat la inaugurarea a doua terenuri de tenis in cadrul liceului Traian din Sectorul 2. Halep a schimbat cateva lovituri cu elevii inscrisi in clasa cu profil tenis de camp si a facut fotografii cu acestia. La eveniment au mai participat presedintele FRT si directorul institutiei scolare.

5

Simona Halep se afla in tara noastra de aproximativ o saptamana pentru a se odihni dupa programul incarcat din ultima perioada. Totusi, ea nu a uitat de micii tenismeni care doresc sa faca performanta in acest sport. Simona a fost prezenta la inaugurarea a doua terenuri de tenis in cadrul liceului Traian din Sectorul 2.

Cele doua terenuri vor fi folosite pentru pregatirea elevilor inscrisi in clasa a V-a care vor practica tenisul. Din anul scolar 2015-2016 clasa cu un numar de 30 de elevi va incepe practicarea tenisului in regim intensiv. Clasa a primit numele Simonei Halep ca semn de multumire pentru performantele obtinute in cariera.

Simona Halep a facut cateva schimburi de lovituri cu elevii pe noile terenuri dupa care le-a oferit autografe si a facut fotografii cu acestia. La eveniment au mai participat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, Cecilia Ghiurca, directorul institutiei scolare si cateva cadre didactice. In urmatoarea perioada Simona va incepe pregatirile pentru turneele de la Birmingham si Wimbledon.

S-ar putea sa-ti placa si