Diverse

Simona Halep, un adversar redutabil pentru Serena Willimas

Simona o poate invinge pe Williams

  • Simona o poate invinge pe Williams

Pe scurt

AFP a inclus-o pe Simona in grupul restrans care o poate invinge pe Serena Williams. Alaturi de Simona se mai afla Maria Sharapova si Petra Kvitova. Halep va disputa maine primul meci in cadrul turneului de la Wimbledon.

5

Jurnalistii de la AFP au analizat ce jucatoare din circuitul feminin ii pot pune probleme Serenei Williams intr-o competitie. Printre jucatoare se numara si Simona Halep, care desi nu trece prin cea mai buna forma in acest moment este printre putinele care o pot invinge pe Willimas. Acesteia i se mai alatura Maria Sharapova si Petra Kvitova.

Incepand de maine, Simona va incerca sa egaleze performanta de anul trecut cand a ajuns pana in semifinale. Ea va juca impotriva Janei Cepelova, numarul 106 WTA. Simona va concura si la probele pe echipe alaturi de Elena Bogdan. La ultimele competitii Halep a ales sa joace si la dublu pentru a se acomoda cu suprafata de joc. La acest turneu romanca nu va mai disputa doua meciuri in aceeasi zi, asa cum s-a intamplat la Birmingham. Competitia este prganizata in asa fel incat jucatorii sa aiba timp de odihna intre meciuri.

S-ar putea sa-ti placa si