Diverse

Simona Halep va fi prezenta la turneul de la Bucuresti

Simona va fi prezenta la Bucuresti

  • Simona se va intoarce pentru Open-ul din Bucuresti

Pe scurt

Simona va fi prezenta la turneul de la Bucuresti care se va desfasura imediat dupa Wimbledon. Ea nu va participa la meciurile din cadrul competitiei, dar va fi alaturi de copiii prezenti la turneu si la festivitatea de deschidere.

5

Turneul de la Bucuresti va incepe imediat dupa competitia de Grand Slam care se va desfasura la Wimbledon, unde va participa si Simona Halep. Anul trecut ea a ajuns pana in semifinale. Desi a anuntat ca nu va participa la meciurile din cadrul BRD Bucharest Open, Simona va veni direct de la Londra pentru a fi prezenta la festivitatile din cadrul turneului.

Ea va participa la meciurile demonstrative si va fi alaturi de copii in ziua dedicata acestora. Decizia de a nu participa a venit ca urmare a programului incarcat din perioada respectiva, dar si a suprafetei pe care se vor desfasura partidele. Este foarte dificil pentru o jucatoare sa treaca de la o suprafata la alta intr-un timp atat de scurt a spus romanca. Turneul de la Wimbledon se va desfasura pe iarba, iar cel de la Bucuresti pe zgura. Competitiile sunt urmate de cele pe hard din SUA. Anul trecut, Simona a castigat trofeul la Bucuresti. Favorita la castigarea BRD Bucharest Open este italianca Sara Errani.

S-ar putea sa-ti placa si