Simona Halep 2015

Simona Halep va lua o scurta pauza de la competitii

Simona halep ia o pauza de la tenis

  • Simona Halep se odihneste dupa Roland Garros

Pe scurt

Simona Halep a revenit in tara si a vorbit despre infrangerea de la Roland Garros. Nu face o tragedie din aceasta eliminare si crede ca se va descurca mai bine la turneele viitoare. Aceasta va petrece o perioada alaturi de cei dragi, in tara noastra.

5

Dupa eliminarea prematura de la Roland Garros, Simona a revenit in tara pentru a se odihni dupa programul competitional intens din ultima vreme. Aceasta a declarat ca nu este foarte suparata de faptul ca a fost infranta de Mirjana Lucic-Baroni si ca trebuie sa accepte aceasta situatie. Crede ca adversara a avut un meci solid si a jucat agresiv. Faptul ca a schimbat tactica de joc inaintea acestui turneu nu a fost in avantajul romancei.

Simona crede ca a invatat multe din acel meci si va incerca sa revina la jocul care i-a adus numeroase victorii in trecut. Locul pe care va ajunge in clasamentul WTA nu o intereseaza, obiectivul principal fiind acela de a obtine cat mai multe victorii si de a castiga primul turneul de Grand Slam.

Dupa scurta vacanta Halep va incepe pregatirea pentru turneele de la Birmingham si Wimbledon care se vor desfasura pe iarba. Tenismena romanca poate produce surpriza acolo si sa ajunga pana in finala.

S-ar putea sa-ti placa si