Declaratii Simona Halep

Simona Halep vorbeste despre o mare rivala

Simona Halep a vorbit despre Serena Williams

  • Ce crede Simona despre Serena Williams

Pe scurt

Simona a facut cateva declaratii despre una dintre cele mai mari adversare ale sale, Serena Williams. Halep o admira pe amercana si considera ca este cea mai buna jucatoare din lume si crede ca va obtine trofeul la Wimbledon. Romanca a mai spus ca are mult de invatat de la Williams.

5

Simona Halep a facut cateva declaratii inainte de inceperea turneului de la Wimbledon. Romanca a vorbit despre marea ei rivala, Serena Williams pe care o considera cea mai buna jucatoare din lume si crede ca va castiga Wimbledon-ul mai ales ca a obtinut trofeul si la celelalte doua turnee de Grand Slam din acest an. Simona o admira pe Williams si crede ca are multe de invatat de la americana mai ales din punct de vedere mental, capitol la care sta foarte bine, a mai spus Halep.

Simona se pregateste pentru primul meci impotriva Janei Cepelova care se va desfasura maine dupa ora 13.00. Ea a fost surprinsa antrenandu-se alaturi de o alta rivala, Petra Kvitova, numarul 2 WTA si favorita la castigarea trofeului. Kvitova este actuala detinatoare a trofeului de la Wimbledon. Cea mai buna performanta a romancei la aceasta competitie a fost semifinala jucata anul trecut impotriva canadiencei Eugenie Bouchard care a eliminat-o in doua seturi. In cadrul turneului, Simona a suferit de o accidentare la glezna.

S-ar putea sa-ti placa si