Declaratii Simona Halep

Simona Halep vorbeste despre turneul de la Birmingham

SImona spera la rezultate bune la Birmingham

  • Simona a vorbit despre sezonul pe iarba

Pe scurt

Simona a vorbit despre turneele care se vor desfasura pe iarba si spera ca va avea rezultate mai bune decat anul trecut. Isi doreste sa castige trofeul la Birmingham, dar stie ca va fi foarte dificil de realizat acest lucru.

5

Simona Halep a facut primele declaratii inainte de inceperea turneului de la Birmingham. A vorbit despre sezonul pe iarba si dorinta de a face performanta la turneele viitoare. Romancei ii place sa joace pe iarba pentru ca este o suprafata rapida si are posibilitatea de a termina punctele repede fara a-i da sansa adversarei da a intra intr-un ritm care sa ii permita sa lungeasca un meci foarte mult.

Halep spera ca va avea rezultate bune pe iarba din Marea Britanie mai ales la Wimbledon unde anul trecut a ajuns pana in semifinale si si-ar dori sa obtina titlul la Birmingham, dar stie ca este foarte dificil de realizat acest lucru in momentul de fata. A mai declarat ca va lupta pentru fiecare punct si va incerca sa ajunga cat mai departe la fiecare competitie. Simona nu se gandeste la performantele de anul trecut pentru a nu pune presiune asupra psihicului si va trata fiecare meci ca pe unul important indiferent de cat de buna este adversara. Maine va incepe turneul de la Birmingham unde Simona este favorita la castigarea trofeului.

S-ar putea sa-ti placa si