Simona Halep 2016

Simona in semifinale la Sydney

Simona Halpe la Sydney

  • Victorie pentru Simona in fata Karolinei Pliskova

Pe scurt

Simona a trecut de Karolina Pliskova in cadrul turneului de la Sydney, cu scorul de 6-4, 7-5 dupa aproape doua ore de joc. Meciul a fost echilibrat, totusi adversara i-a creat cateva emotii romancei. Halep s-a calificat in semifinalele acestei competitii unde o va intalni pe Svetlana Kuznetsova.

5

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Sydney dupa ce a trecut in doua seturi de Karolina Pliskova cu scorul de 6-4, 7-5. Simona a avut nevoie de ceva incurajari pentru a reusi sa iasa din defensiva. La un moment dat si-a reprosat ca nu se misca bine, fapt ce i-a uimit pe spectatori. Primul set l-a castigat relativ usor, Halep conducand cu 5-1, dar adversara a reusit sa ii fure 3 puncte. Al doilea set a fost mai echilibrat, Simona avand la un moment dat un avantaj de doua puncte, dar adversara a revenit si i-a pus ceva probleme romancei care a reusit intr-un final sa obtina punctele castigatoare.

In semifinale se va confrunta cu Svetlana Kuznetsova, jucatoare pe care nu a mai intalnit-o din 2014. Simona o conduce la meciuri castigate cu 3-2. Este a doua victorie a romancei anul acesta dupa ce s-a retras inainte de inceperea turneului de la Brisbane de saptamana trecuta. Simona inca resimte accidentarea la tendonul lui ahile si incearca sa se menajeze pentru Australian Open care va incepe in perioada urmatoare.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si