Diverse

Simona incurajata de Nastase si Tiriac

Nastase si Tiriac o apara pe Simona

  • Ilie Nastasa si Ion Tiriac o incurajeaza pe Simona dupa evolutia slaba din ultima vreme

Pe scurt

Nastase si Tiriac o considera pe Simona o jucatoare talentata, dar care este dezavantajata de inaltime. Nastase crede ca ar fi ideal ca un jucator sa poata sa isi dozeze forta si conditia fizica doar pentru turneele importante. Simona a evoluat bine la inceputul anului si este posibil ca romanca sa fi obosit.

5

Ilie Nastase si Ion Tiriac o incurajeaza pe Simona Halep dupa evolutia slaba din ultima vreme. Nastase crede ca ar fi fost bine ca un jucator sa aiba posibilitatea sa isi pastreze forta si forma fizica doar pentru turneele de Grand Slam, dar, din pacate aceste lucruri nu se pot face. In schimb Ion Tiriac considera ca Simona este foarte talentata, singurul ei dezavantaj fiind inaltimea. Ea trebuie sa compenseze intotdeauna inaltimea fie cu miscarea pe teren fie cu lovituri bine plasate.

Tot din acest motiv romanca nu poate lovi foarte puternic asa cum se intampla cu Garbine Muguruza sau Serena Williams care nu sunt jucatoare foarte tehnice, in schimb lovesc cu putere. Ion Tiriac a fost alaturi de Simona intotdeauna, el fiind una dintre persoanele care ii ofera sfaturi cu privire la cariera. Intr-un interviu Simona i-a multumit pentru sustinerea pe care o ofera.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si