Diverse

Simona l-a felicitat pe Horia Tecau

Simona il felicita pe Horia Tecau

  • Simona il sustine pe Horia Tecau

Pe scurt

Simona halep a postat un mejaj pe contul de faceboo prin care il felicita pe Horia Tecau pentru performanta obtinuta la Wimbledon. Romanul a castigat trofeul la competitia pe echipe dupa ce a trecut in trei seturi de echipa Jamie Murray/John Peers.

5

Simona Halep l-a felicitat pe Horia tecau dupa ce acesta a triumfat la Wimbledon. Romanca a postat mesajul „Champ, you did it! Felicitari, Horia!” pe o platforma de socializare prin care il felicita pe Tecau dupa ce a reusit performanta de a castiga trofeul la dublu in cadrul competitiei din Marea Britanie. Acesta este al doilea trofeu de Grand Slam castigat de Horia Tecau dupa ce in 2012 a obtinut trofeul si la Australian Open, la dublu mixt.

Echipa formata din Horia Tecau si Jean Julien Rojer, cap de serie numarul 4 a trecut de echipa formata din fratele lui Andy Murray, Jamie Murray si John Peers, favoriti numarul 13. Meciul s-a incheiat cu scorul de 7-6, 6-4, 6-4. Simona Halep se afla in Romania alaturi de familie. Romanca urmeaza sa inceapa pregatirea pentru US Open. Nu se stie inca daca va participa la Cincinnati si New Heaven, competitii la care a participat anul trecut.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si