Diverse

Simona le multumeste sustinatorilor

Simona le multumeste fanilor

  • Simona le multumeste celor care au sustinut-o in cariera

Pe scurt

Printr-un mesaj postat pe pagina de facebook, Simona le multumeste celor care au sustinut-o in momentele grele si considera criticile aduse ca fiind constructive. In ultima vreme romanca nu a avut cele mai bune rezultate.

5

Simona Halep a postat pe contul ei de facebook un mesaj care se adreseaza tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare si le multumeste pentru sustinerea in momentele bune dar si cele mai grele. Totodata nu i-a uitat nici pe cei care i-au adus critici si le va lua in considerare pentru ca sunt constructive. Simona a avut probleme in ultima perioada si nu a reusit performante notabile in cadrul turneelor la care a participat. Lipsa de comunicare cu antrenorul ei si oboseala pot fi motivele care au dus la eliminarile premature din competitii. Halep a declarat ca este mai dificila si cere foarte mult de la un antrenor si doreste sa existe comuniccare si sustinere intre ei, de aceea i-a schimbat foarte des.

Simona Halep a luat o pauza de la turnee pentru a se odihni dupa programul incarcat, dar si pentru a se gandi ce va face in continuare. Dupa aceasta pauza urmeaza sa inceapa antrenamentele pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Simona nu a confirmat participarea si la celelalte turnee care se vor desfasura in SUA. Anul trecut a participat la Cincinnati, New Heaven si US Open, dar nu a reusit victorii importante.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si