Declaratii Simona Halep

Simona nu doreste sa se intoarca in Romania

Simona nu doreste sa revina in Romania

  • Simona a vorbit despre motivul pentru care nu se intoarce in Romania

Pe scurt

Simona a vorbit despre motivele pentru care nu se mai intoarce in Romania. Nu o mai incanta ideea de a se intoarce in Romania pentru ca oamenii o vorbesc de rau fara sa stie cat de mult a muncit pentru a ajunge unde este astazi.

5

Dupa fiecare turneu Simona isi facea timp si se intorcea in tara noastra pentru cateva zile de relaxare si sa fie alaturi de familie si prieteni. De data aceasta ea a declarat ca nu mai doreste sa se intoarca in Romania precizand ca la noi lumea o vorbeste de rau dupa infrangerile suferite in ultima vreme. Halep spune ca s-a obisnuit cu aceasta situatie si nu ii mai pasa de ce spun altii. Doar ea stie cat de mult a muncit sa ajunga unde este acum si nu trebuie sa dea socoteala nimanui de rezultatele obtinute sau pentru deciziile pe care le ia. Simona doreste sa mearga intr-o vacanta pentru a se relaxa putin si a se gandi ce va face in continuare.

Simona a fost infranta ieri la Wimbledon, in primul tur de catre Jana Cepelova, numarul 106 WTA cu scorul de 7-5, 4-6, 3-6. Romanca nu a avut cel mai bun joc, iar schimbarile din staff-ul tehnic si lipsa de incredere in propriile puteri au facut-o sa piarda aceasta competitie. In 2014 ea a ajuns pana in semifinale.

S-ar putea sa-ti placa si