Diverse

Simona nu ia pauza de la tenis

Simona nu ia pauza de la tenis nici in vacanta

  • Simona Halep nu sta departe de terenul de tenis

Pe scurt

Simona iubeste tenisul si a tinut sa spuna acest lucru si fanilor care o urmaresc pe Facebook. Chiar si in vacanta ea a fost prezenta la BRD Bucharest Open si a sustinut echipa Romaniei pentru calificarea in turul secund al Cupei Euro-Africane.

5

Simona Halep iubeste tenisul si a dorit sa le spuna fanilor care o urmaresc pe contul ei de socializare acest lucru. Ea a postat un mesaj prin care spune ca sportul alb o urmareste oriunde, chiar si in vacanta. Dupa ce s-a odihnit o perioada de timp, ea a inceput antrenamentele pentru turneele de pe hard care se vor desfasura in perioada urmatoare.

In vacanta care s-a desfasurat in tara noastra, Halep a fost prezenta la BRD Bucharest Open care s-a desfasurat saptamana aceasta. Ea a urmarit meciurile disputate de romance si crede ca Monica Niculescu va castiga competitia. Simona a sustinut si reprezentativa Romaniei in meciurile pentru calificarea in turul secund din cadrul Cupei Euro-Africane. Primul turneu la care romanca si-a confirmat prezenta este Rogers Cup, dupa care va fi prezenta la Connecticut Open. La sfarsitul lunii august va incepe ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si