Simona Halep 2015, Simona Halep WTA

Simona nu va participa la Fed Cup

Simona nu va participa la Fed Cup

  • Eugenie Bouchard o sustine pe Simona

Pe scurt

Simona nu v-a participa la Ded Cup anul acesta, ea preferand sa se pregateasca pentru turneele pe zgura. Romanca este sustinuta de numarul 7 mondial in decizia ei.

5

simona-halep-2014-wimbledon-wallpaper

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Fed Cup, echivalentul feminin a Cupei Davis. Anul acesta turneul se va juca in Canada, turneu la care va participa si Romania, fara Simona si Monica Niculescu.

Desi a fost criticata pentru aceasta decizie, jucatoarea romanca a declarat ca programul este foarte incarcat in aceasta perioada datorita pregatirilor pentru turneul de la Stuttgard.

Eugenie Bouchard, locul sapte mondial, sustine decizia Simonei, aceasta spunand ca este foarte difici, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic pentru o jucatoare sa se deplaseze de pe un continent pe altul intr-un timp atat de scurt si sa concureze pe suprafete de joc diferite.

Canadianca se bucura ca Simona va absenta de la acest turneu, ea declarand ca este fericita ca nu mai trebuie sa se „bata” cu una dintre cele mai bune jucatoare din lume. Confruntarea dintre echipele Romaniei si Canadei se va desfasura pe 18 si pe 19 aprilie.

S-ar putea sa-ti placa si