Diverse

Simona nu va participa la turneul de la Bucuresti

Simona nu va participa la turneul de la Bucuresti

  • Turneul de la Bucuresti nu este pe lista Simonei Halep

Pe scurt

Simona Halep a lasat sa se inteleaga, intr-o conferinta de presa ca nu va participa si la turneul de la Bucuresti pe care l-a castigat anul trecut. Simona doreste sa se odihneasca in aceasta perioada pentru participarea la Wimbledon. Turneul de la Bucuresti nu face parte din circuitul WTA International.

5

Intr-o conferinta de presa desfasurata dupa turneul de la Roland Garros, unde a fost eliminata de catre Mirjana Lucic-Baroni, Simona a lasat sa se inteleaga ca nu va participa si la turneul de la Bucuresti care se va desfasura in aceasta perioada pe suprafata care i-a pus probleme in ultima vreme, zgura.

Simona a participat anul trecut pentru promovarea turneului, pe care l-a si castigat. Competitia nu face parte din circuitul international WTA, iar jucatoarele primesc doar 280 de puncte WTA. Halep doreste sa se odihneasca in pauza de dinaintea turneului de la Birmingham, competitie care preceda turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Aceste turnee se vor desfasura pe iarba. Pentru romanca urmeaza antrenamente intense pentru a se adapta la aceasta suprafata. Turneul de la Birmingham se va desfasura in perioada 15-21 iunie in Marea Britanie. Simona si-a anuntat prezenta inca de la inceputul anului, aceasta fiind principala favorita la castigarea competitiei.

S-ar putea sa-ti placa si