Simona Halep 2015

Simona nu va putea conta pe experienta lui Darren Cahill

Simona nu conteaza pe darren cahill la WImbledon

  • Simona il va avea alaturi doar pe Daniel Dobre la Wimbledon

Pe scurt

Simona nu va putea sa conteze in totalitate pe sprijinul antrenorului Darren Cahill alaturi de care se pregateste pentru Wimbledon. Ca si in cazul Roland Garros, australianul trebuie sa isi indeplineasca obligatiile contractuale fata de un post de televiziune american si sa compenteze partidele din cadrul turneului.

5

Simona se pregateste intens pentru Wimbledon alaturi de cei doi antrenori Daniel Dobre si Darren Cahill, dar se pare ca romanca nu va putea sa conteze in totalitate si pe sprijinul australianului pe parcursul competitiei din Marea Britanie. Asa cum s-a intamplat si la Roland Garros, Cahill va trebui sa comenteze meciurile desfasurate pentru un post de televiziune american conform obligatiilor contractuale.

Darren Cahill este antrenorul pus la dispozitie de catre sponsorul Simonei si se pare ca intre cei doi exista o colaborare foarte buna, acesta fiind prezent la majoritatea turneelor la care a participat romanca. Totusi ii va fi alaturi noul antrenor, Daniel Dobre alaturi de care Simona se antreneaza de cateva luni bune dupa cum este mentionat in presa. Simona Halep chiar a declarat ca atunci cand facea pregatirea in tara Dobre ii era alaturi.

S-ar putea sa-ti placa si