Aparitii Simona Halep, Simona Halep vs Serena Williams

Simona o poate depasi pe Serena Williams

simona-halep-2014-wta-finals-in-singapore-vs-eugenie-bouchard-_4

  • Posibila schimbare la varful clasamntului WTA

Pe scurt

Simona are sansa de a deveni numarul 2 WTA, daca va obtine o performanta mai buna decat Sharapova la turneul de la Stuttgard. In plus, daca obtine victoria, aceasta va deveni numarul 1 in clasamentul Road to Singapore, competitie ce se va desfasura intre primele 8 clasate din punct de vedere al punctelor obtinute in 2015.

5

Odata cu inceperea turneului de la Stuttgard, sansele Simonei de a o intrece pe Serena Williams, cresc. In momentul de fata, Simona este ocupanta locului 3 WTA dupa Williams si Sharapova.

Daca obtine o performanta mai buna decat Sharapova in aceasta competitie (nu trebuie sa o castige) poate deveni numarul 2 WTA. In situatia in care Simona si rusoaica se intalnesc in finala acestui turneu, ocupanta locului doi va fi castigatoarea dintre cele doua.

In cazul in care jucatoarea romanca va obtine trofeul la Porsche Grand Prix, ea va deveni liderul clasamenului Road to Singapore, turneu care se va disputa primele 8 jucatoare care au obtinut cele mai multe puncte in  2015.

Simona porneste cu sansa a doua la acest turneu, campioana ultimelor 3 editii, fiind Sharapova. Simona nu a obtinut nici o victorie impotriva rusoaicei, pana acum.

Jucatoarea romanca a declarat ca va fi un turneu dificil, participand cele mai bune jucatoare din lume, in plus are nevoie de un meci, doua, pentru a se reacomoda cu suprafata, competitia disputandu-se pe zgura si este prima de acest fel din acest sezon. Simona nu si-a facut planuri pentru meciurile pe care le va disputa, aceasta, dorind sa fie creativa pe teren.

S-ar putea sa-ti placa si