Diverse

Simona o spulbera pe cehoaica Karla Koukalova

Simona Halep a invins-o pe karla Koukalova

  • Victorie categorica a Simonei in optimi

Pe scurt

Simona s-a impus astazi in fata Karlei Koukalova din Cehia intr-un meci fulgerator care s-a incheiat dupa 50 de minute cu scorul de 6-1, 6-3 in favoarea Simonei. Astfel ea se califica in faza urmatoare a turneului unde o va intalni pe Kristina Mladenovic, locul 43 WTA.

5

Simona s-a calificat astazi in sferturile de finala la Birmingham, dupa ce a invins-o categoric pe adversara ei, Karla Koukalova cu scorul de 6-1, 6-3 dupa doar 50 de minute de joc. Numarul 92 WTA, care a venit din calificari nu i-a facut fata Simonei, romanca impunand ritmul de joc. In primul set Halep nu a intampinat nici o rezistenta, pierzand doar un punct la scorul de 2-0, dupa care cehoaica nu a mai reusit sa mai faca puncte. Primul set a durat doar 18 minute. In al doilea set, Koukalova parca si-a mai revenit dar nu a fost suficient. In acest set Simona a incercat cateva lovituri rapide care nu au aterizat intotdeauna in terenul advers.

In sferturi Simona o va intalni pe Kristina Mladenovic din Franta, locul 43 WTA, dupa ce a invins-o pe Barabora Strycova, locul 28 WTA. La acest turneu, se pare ca jucatoarele mai slab clasate se impun in fata adversarelor mai puternice, asa cum s-a intamplat si in cazul canadiencei Eugenie Bouchard, Anei Ivanovic, campioana din 2014 la acest turneu sau Victoriei Azarenka, toate fiind eliminate prematur din aceasta competitie de catre adversare slabe. Speram ca nu va fi nici cazul Simonei care este favorita la castigarea trofeului.

S-ar putea sa-ti placa si