Simona Halep 2015, Simona Halep la Grand Slam

Simona poate castiga un turneu de Grand Slam

Simona poate castiga un turneu de Grand Slam

  • Open-ul Francez poate fi primul titlu de Grand Slam al Simonei

Pe scurt

Dupa un an 2014 foarte bun si un incpeut de 2015 excelent, Simona are sanasa de a castiga primul Grand Slam din cariera si de a deveni regina zgurei.

5

A fost foarte aproape de a face o dubla istorica Indian Wells-Miami, dubla ce a fost realizata o singura data de catre Kim Clijters. Dupa 15 victorii consecutive, Simona a fost invinsa de regina tenisului mondial Serena Williams.

Dupa un an 2014 foarte bun, cand jucatoarea romanca a reusit sa ajunga in finala Open-ului Francez, 2015 a inceput cat se poate de bine, Simona, reusind sa isi adjudece trei titluri mondiale importante. Pe langa faptul ca a reusit sa obtina victorii importante, aceasta si-a obtinut si titulatura de o jucatoare imposibil de invins, la fel ca si omoloaga ei, americanca Serena Williams.

Simona a reusit ca in cativa ani sa isi aduca tehnica la un nivel foarte ridicat, prin cresterea vitezei de lovire a mingii, multiple moduri de a returna un serviciu, aceasta devenind o figura emblematica a tenisului jucat inteligent.

Sansa de a obtine primul ei titlu de Grand Slam este foarte aproape, odata cu inceperea Open-ului Francez, unde poate deveni si noua regina a zgurei, dar trebuie sa fie atenta la principalele doua jucatoare care ii pot face probleme, Maria Sharapova, numarul 2 mondial si numarul 1 mondial, Serena Williams.

 

S-ar putea sa-ti placa si