Diverse

Simona poate sa renunte la antrenorul Victor Ionita

Victor Ionita poate fi concediat de catre Simona

  • Victor Ionita poate fi concediat de catre Simona Halep

Pe scurt

Victor Ionita poate sa paraseasca staff-ul Simonei Halep. Dupa rezultatele nesatisfacatoare din ultima vreme, zilele acestuia sunt numarate. Ar fi al 7-lea antrenor la care Simona renunta in doi ani si jumatate. Aceasta mai colaboreaza si cu antrenorul Darren Cahill.

5

Victor Ionita, antrenorul Simonei are job-ul in pericol. Acesta poate sa paraseasca staff-ul romancei dupa rezultatele mai putin bune din ultima vreme. Halep a ajuns pana in semifinale la Stuttgard, a fost eliminata inca din primul tur la Madrid si la Roland Garros, iar la Roma a ajuns pana in semifinale. Ionita are stipulate in contracte doua clauze ca pot sa ii aduca salvarea, dar amandoua par improbabil de realizat: castigarea unui turneu de Grand Slam sau primul loc in clasamentul WTA. Acesta nu are salariu fix, dar primeste un procent din veniturile jucatoarei.

Daca va fi concediat, antrenorul ar fi al 7-lea in decurs de doi ani. In 2014 Simona Halep a colaborat cu belgianul Wim Fissette alaturi de care a jucat finala la Roland Garros si Singapore si a ajuns pana in semifinale la Miami. Romanca se pare ca este nemultumita de prestatia antrenorului, aceasta reprosandu-i pe parursul sezonului ca nu o sustine indeajuns.Tenismena romanca a preferat sa il cheme pe Darren Cahill pentru sfaturi in timpul meciurilor.

 

S-ar putea sa-ti placa si