Diverse

Simona ramane pe locul 3 WTA

Simona ramane pe locul 3 WTA

  • Simona isi pastreaza pozitia a treia in clasamentul WTA

Pe scurt

Chiar daca a fost eliminata prematur de la Wimbledon, Simona isi va pastra pozitia a treia in clasamentul WTA datorita eliminarilor suferite de principalele ei adversare. Caroline Wozniaki si Lucie Safarova au parasit competitia in optimile de finala. Petra Kvitova, castigatoarea de anul trecut a fost eliminata inca din turul trei.

5

Chiar daca a fost eliminata prematur din cadrul turneului de la Wimbledon, Simona isi va pastra pozitia in clasamentul WTA, datoarita faptului ca adversarele care ii puteau amentinta aceasta pozitie au fost eliminate la randul lor din cadrul competitiei. Detinatoarea trofeului, Petra Kvitova a fost eliminata in turul trei, dupa ea urmand Caroline Wozniaki si Lucie Safarova, singurele doua jucatoare care puteau sa ii ia locul Simonei. Wozniaki a fost invinsa de catre Garbine Muguruza cu scorul de 6-4, 6-4 in timp ce Lucie Safarova a fost infranta de Coco Vandeweghe cu scorul de 7-6, 7-6. mentinerea pe podiumul WTA se datoreaza punctelor acumulate de romanca in prima parte a anului cand a castigat trei turnee, Dubai, Shenzen si Indian Wells.

Dupa o scurta perioada de odihna, Simona va incepe pregatirile pentru turneele americane care se vor desfasura pe hard, suprafata care i-a pus probleme anul trecut, rezultatele nefiind cele mai bune. halep este dezamagita de eliminarea de la Wimbledon, dar a declarat ca trebuie sa treaca peste. Posibila acumulare de oboseala i-a creat dificultati la ultimele competitii la care a participat.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si