Simona Halep 2015

Simona s-a retras de la Birmingahm

simona se retrage de la birmingham

  • Simona se retrage din competitia pe echipe de la Birmingham

Pe scurt

Cuplul format din Simona Halep si Heather Watson au luat decizia de a se retrage din competitia pe echipe din cadrul turneului de la Birmingham. Decizia a venit dupa infrangerea suferita de Simona in sferturile de finala. Presa speculeaza ca ar fi vorba de probleme de sanatate ale romancei.

5

Ieri s-a disputat meciul dintre Simona Halep si Kristina Mladenovic, partida care s-a terminat cu infrangerea romancei cu scorul de 6-2, 0-6, 6-7 dupa aproape doua ore de joc intense. Dupa aceasta partida romanca ar fi trebuit sa revina pe iarba de la Birmingham pentru a juca si in competitia pe echipe alaturi de britanica Heather Watson, lucru care nu s-a mai intamplat. Cu 10 minute inainte de inceperea partidei echipa romano-britanica si-a anuntat retragerea, iar adversarele Chang/Zheng s-au calificat automat mai departe in cadrul comeptitiei. La probele pe echipe Simona se calificase tot in sferturile de finala dupa ce au invins joi echipa formata din Arantxa Parra Santonja si Anabel Medina Garrigues. Halep si Watson au primit un wild card din partea organizatorilor pentru a participa la dublu. Frantuzoaica Kristina Mladenovic s-a retras si ea imediat dupa victoria in fata Simonei din sferturi.

Nu se cunoasete motivul retragerii celor doua jucatoare, dar un jurnalist din Marea Britanie a facut referire la ceva probleme medicale ale Simonei. In ultima vreme ea s-a mai confruntat cu dureri de spate si este posibil ca acestea sa fi reaparut. Dupa aceasta competitie, Simona va avea la dispozitie cateva zile de odihna dupa care va incepe antrenamentele pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon, unde anul trecut a ajuns pana in semifinala.

S-ar putea sa-ti placa si