Simona Halep 2016

Simona s-a retras de la Birmingham

Simona halep birmingham

  • Simona este accidentata din nou

Pe scurt

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Birmingham datorita accidentarii de la tendonul lui Ahile. Medicul i-a cerut sa ia cateva zile de pauza pentru ca accidentarea sa nu se agraveze. Simona a fost obligata si in sezonul trecut sa renunte la cateva turnee din cauza aceleiasi probleme.

5

Simona Halep a decis sa se retraga din cadrul turneului de la Birmingham datorita unei accidentari la tendonul lui Ahile. Nu este pentru prima data cand sportiva romanca este nevoita sa se retraga prematur din cadrul unui turneu din cauza aceleiasi accidentari. Simona a declarat ca medicul i-a cerut sa ia cateva zile de pauza datorita faptului ca are lichid in interiorul tendonului.

Romanca are la dispozitie doar doua saptamani pentru a se pregati pentru Wimbledon. Simona a declarat ca este  dezamagita ca nu poate participa la Birmingham pentru ca este primul turneu pe iarba, iar evolutia in aceasta competitie ar fi ajutat-o sa se pregateasca pentru Wimbledon. Ea spera sa revina anul viitor la Birmingham. A jucat doar de doua ori la acest turneu si ii place atmosfera.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si